#51 Newton Heath 09.03.2025 16:39
Newton Heath
97 Posts
Since 22.05.2007

Пак съм ви в устата,толкова ли ви преча че ме обсъждате.
Първо не съм треньор на нашата 12та нация и второ ако е възможно махнете играча ми от национала щом не ви харесва как е бил с 10 умора и без това го ползвате едва от 2 сезона и с нищо не сте допринесли за развитието му,което аз съм правил 2 години,за разлика от други играчи които вкарвате още на по 14г визирам играчите на колежката

#52 В Ъ Л Ц И Т Е 09.03.2025 21:06
В Ъ Л Ц И Т Е
288 Posts
Since 22.05.2007

Колежката това, колежката онова ... бегай бе утепляк, защо въобще пишеш! Може и да не си треньор на 12та, но как пък точно този твой играч имаше умора, а другите твои играчи от твоята нация срещу, която играехме НЕ. Баце, ние не падаме от Марс ... жалка работа ... скрий се някъде! И понеже колежката ти е трън в гъза - другия сезон ще е тя начело!

#53 Girondins Bordeaux 20.03.2025 12:40
Girondins Bordeaux
1121 Posts
Since 18.07.2010

Пак съм ви в устата,толкова ли ви преча че ме обсъждате.
Първо не съм треньор на нашата 12та нация и второ ако е възможно махнете играча ми от национала щом не ви харесва как е бил с 10 умора и без това го ползвате едва от 2 сезона и с нищо не сте допринесли за развитието му,което аз съм правил 2 години,за разлика от други играчи които вкарвате още на по 14г визирам играчите на колежката
Льольо, ти не си никой да казваш какво да си правим играчите, специално Бастони аз го направих играч с високи линии за възрастта си преди да го вземеш и го продадох за добро на националния. Сега също е с високи линии благодарение на националния отбор не пиши глупости какво сме допринесли. Всичко е
просто, не взимаш играчи от нашата нация и готово.

#54 Newton Heath 20.03.2025 16:22
Newton Heath
97 Posts
Since 22.05.2007

"Утепляк", "Льольо" мерси за милите думи,това че съм го купил когато е бил на 17г и е играл 20 мача за национала не ви дава правата над него и да си присвоявате заслугите които съм положил 2 години,играча си е мой и от тук нататък специално той ще е с повече от 10 умора когато се играят мачове,пък вие си решавате дали да е в национала или не!Точка и повече не заслужавате да ви обръщам внимание,освен да ви бия като тъпани в преките мачове!

#55 В Ъ Л Ц И Т Е 20.03.2025 17:28
В Ъ Л Ц И Т Е
288 Posts
Since 22.05.2007

"Утепляк", "Льольо" мерси за милите думи,това че съм го купил когато е бил на 17г и е играл 20 мача за национала не ви дава правата над него и да си присвоявате заслугите които съм положил 2 години,играча си е мой и от тук нататък специално той ще е с повече от 10 умора когато се играят мачове,пък вие си решавате дали да е в национала или не!Точка и повече не заслужавате да ви обръщам внимание,освен да ви бия като тъпани в преките мачове!
Плашиш гаргите оръфляк, ако искаш и 100 умора му направи ... важното е, че станахме първа нация с титуляр Бастони! А "мили" думи нямаше да има ако беше точен пич, ама цъ ... заслужил си!

#56 БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 20.03.2025 19:59
БЪРЗИ И ЯРОСТНИ
1649 Posts
Since 22.05.2007

Пролетта дойде и папагалчето долетя и започна да раздава пак правосъдие а не се върне назад във времето и да си види полегналите мачове за да се добере до купата на шампионите.Точно ти коментираше кой полегнал ,кой играел симулативно кой си пускал какъвто и състав да е.Тогава ти казах който иска да си играе със какъвто и състав да е ,той си негов,а сега пак се катериш по на хората ...................и си противоречиш.ХОДИ СЕ ЛЕКУВАЙ МОМИЧЕ,.

#57 В Ъ Л Ц И Т Е 21.03.2025 10:40
В Ъ Л Ц И Т Е
288 Posts
Since 22.05.2007

Пролетта дойде и папагалчето долетя и започна да раздава пак правосъдие а не се върне назад във времето и да си види полегналите мачове за да се добере до купата на шампионите.Точно ти коментираше кой полегнал ,кой играел симулативно кой си пускал какъвто и състав да е.Тогава ти казах който иска да си играе със какъвто и състав да е ,той си негов,а сега пак се катериш по на хората ...................и си противоречиш.ХОДИ СЕ ЛЕКУВАЙ МОМИЧЕ,.
Не знам дали си бърз и яростен, но май си тъп и прост за да пишеш така на една дама. И на мен не ми харесва това, че силните отиват да играят в КШ, но това е положението. То май само аз съм без КШ титла ... дали да не се пробвам там, че в ЛШ колегата Newton Heath ще ме мачка.

#58 БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 21.03.2025 17:29
БЪРЗИ И ЯРОСТНИ
1649 Posts
Since 22.05.2007

Когато някои си ги мерят ти не си слагай задните части ,със теб нямам нищо общо и не искам да имам, мога и аз те обиждам но със задклавиатурни мишки не ми се занимава.Знаем за голямата ти уста така че си намери нещо да си я напълниш.

#59 В Ъ Л Ц И Т Е 21.03.2025 18:40
В Ъ Л Ц И Т Е
288 Posts
Since 22.05.2007

Когато някои си ги мерят ти не си слагай задните части ,със теб нямам нищо общо и не искам да имам, мога и аз те обиждам но със задклавиатурни мишки не ми се занимава.Знаем за голямата ти уста така че си намери нещо да си я напълниш.
Чакай чакай отворко, ти пишеш в чужда група не аз ... явно за да подкрепиш верният си приятел, с който сте минали заедно под дъгата. Ама като е така казвай, че веднага се сещам за твоят мераклия FC GODZILA желаещ да те ощастливи ... естествено бързо и яростно ... хахаха!

#60 Girondins Bordeaux 16.04.2025 17:23
Girondins Bordeaux
1121 Posts
Since 18.07.2010

Честита поредна титла на нация 1, вижда се че трябва да разчитаме на собствени кадри.